Mardinli Hasan Kızıl’ın öyküsü, Turkcell’in yeni reklam filmi ile devam ediyor.
Oyuncak ve demir parçalarını kullanarak engelli sokak hayvanlarının yeniden yürümelerini sağlayan“Hayat Tamircisi” Mardinli Hasan Kızıl’ın öyküsü, geçtiğimiz yıl Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Turkcell’in reklam filmi ile geniş kitlelerle buluşmuş ve marka da çalışmalarını daha iyi koşullarda sürdürebilmesi adına Kızıl’a üç boyutlu yazıcı armağan ederek destek olmuştu. Kızıl, şimdi ise yeni teknik olanakları ile insan hayatlarını tamir etmek için yola koyuluyor.
Turkcell’in yayınladığı yeni reklam filminde tanık olduğumuz üzere Kızıl, üç boyutlu yazıcısı sayesinde yakın arkadaşı Hattap Dağ için protez el yapıyor. Müziği çok seven ve gitar çalmak isteyen Hattap Dağ, hem arkadaşının kendisi için hazırladığı protez ele hem de Fuat Güner’in imzaladığı gitara kavuşuyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.