Gazeteciler, bugün meslektaşlarına yönelik baskıları protesto etmek ve gözaltına alınan arkadaşlarına destek olmak için Taksim Meydanı’nda buluşarak Tünel’e doğru yürüyüşe geçti.
Gazeteciler, bugün meslektaşlarına yönelik baskıları protesto etmek ve gözaltına alınan arkadaşlarına destek olmak için Taksim Meydanı’nda buluşarak Tünel’e doğru yürüyüşe geçti.
"Faşizme Karşı Omuz Omuza", "Gün Gelecek Devran Dönecek, AKP Halka Hesap Verecek", "Bugün Ahmet, Nedim, Yarın Kim?", "60 Gazeteci Cezaevinde" sloganlarının yazılı olduğu döviz ve pankartlar taşıyan, akışlar ve sloganlar eşliğinde yürüyen kalabalık içerisinde ilk göze çarpan tanınmış isimler şunlar: CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, Orhan Erinç, Oktay Ekşi, Ruşen Çakır, Mirgün Cabas, Çiğdem Anad, Mustafa Hoş, Bedri Baykam, Mustafa Altıok, Nedim Saban, Ertuğrul Kürkçü, Nail Güreli, Bahar Feyzan, Tuğrul Eryılmaz, Murat Çelikkan, Yıldırım Türker, Sırrı Süreyya Önder, Ruşen Çakır, Mete Çubukçu, Ümit Kıvanç, Sayım Çınar, Can Dündar, Ferai Tınç, Kadri Gürsel, Nejat Yavaşoğlulları.
Eyleme gazeteci meslek örgütlerinin yanında çok sayıda köşe yazarı, muhabir ve medya çalışanı katıldı. Özellikle Nedim Şener’in muhabir olarak görev yaptığı Milliyet ve köşe yazısı yazdığı Posta gazetelerinden geniş bir katılım var.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.