Finish ve Siemens “Yarının Suyu” için bir arada

Markalar su tasarrufu için güçlerini birleştirdi.

07.07.2020 - 17:18 | MediaCat

Finish ve Siemens "Yarının Suyu" için bir arada

Su tasarrufunun sağlanması ve toplumda bu konuda farkındalık oluşturulması adına birçok projeye imza atan Finish, su tasarrufunda yeni bir dönem başlatmak için Siemens Ev Aletleri ile güçlerini birleştirdi.  Yarının Suyu projesine destek kapsamında, Siemens iSensoric Bulaşık Makinesi alanlara bir yıl boyunca kullanabilecekleri Finish deterjan hediye edilecek.

Finish ve Siemens’in su tasarrufu ve kaynakların korunması için sahip oldukları anlayışın birleştiğini söyleyen Reckitt Benckiser Türkiye Hijyen Pazarlama Direktörü Tarık Bayar, “Finish markamızla iki yıldır Yarının Suyu hareketimiz çerçevesinde önemli işbirlikleri yapıyoruz. Su tasarrufu konusunda dünyada saygınlığı herkes tarafından kabul gören Siemens ile yaptığımız ortak girişim, markalarımızın tüketiciye verdiği en önemli mesajı barındırıyor. Yarının Suyu için hep birlikte harekete geçmeliyiz” diye konuştu.

Siemens Ev Aletleri’nin sunduğu iSensoric teknolojisine sahip bulaşık makinelerinin, elde yıkmaya kıyasla 57 litre su tasarrufu sağlayarak, yalnızca 6,5 litre su kullandığını hatırlatan BSH Pazarlama Direktörü Hilal Eksel Merter, işbirliğini, “Siemens Ev Aletleri, yenilikçi teknolojiyi odağına alarak geleceğin ev yaşamına yön veren bir marka. Akıllı sensor çözümümüz iSensoric ise sürdürülebilir teknolojinin kaynağı. Doğru deterjan miktarını otomatik olarak tespit ederek doğru şekilde kaynak kullanımı sağlıyor. Siemens’in üstün teknolojisini ve Finish’in hijyen gücünü birleştirerek Yarının Suyu için el ele verdik. Böylece kullanıcılarımız da bu seferberliğe katılarak günlük hayatın içerisinde Yarının Suyu için verimliliğe katkı sağlamış olacak” dedi.

İşbirliğinin Havas İstanbul imzalı reklam filmi şöyle:

KÜNYE

  • Reklamveren: Finish
  • Reklamveren Pazarlama Direktörü: Tarık Bayar
  • Reklamveren Marka Ekibi: Cem Oğuzcan, Harun Çeliksoy, Göksu Balmuk
  • Reklamveren Medya Ekibi: Başak Malçok
  • Stratejik Partner: Siemens
  • Pazarlama Direktörü: Hilal Merter
  • Marka Ekibi: Ekin Sarfati, Dilge Kimiran Ihlamur
  • Reklam Ajansı: Havas İstanbul
  • CCO: Ergin Binyıldız
  • ECD: Volkan Dalkılıç
  • Kreatif Ekip: Ömer Ceran, Hasan Yıldırım, Ertürk Düzel, Melike Erdemir
  • Ajans Prodüktörü: Sıla Salgın, Gözde Bilir
  • Müşteri İlişkileri Direktörü: Berk Yılmaz
  • Müşteri İlişkileri Ekibi: Hare Lilya Ganiç, Asya Biçer, Doğuş Savu, İrem Aycı
  • Dijital Grup Başkanı: Zihni Başsaray
  • Dijital Stratejist: Ulaş Olkun
  • Dijital İçerik Yazarı: Yasemin Küçük
  • Medya Direktörü: Didem Demiralp
  • Medya Direktör Yardımcısı: Nevin Nebioğlu
  • Medya Süpervizorü: Tekin Timoçin
  • Medya Planlama ve Satınalma Ekibi: Onur Güner, Tuğyan Şendil, Ülkü Şimşek
  • Dijital Medya Direktörü: Zeynep Satış
  • Dijital Medya Ekibi: Ege Esen, Beyza Alçiçek, Aybüke Başünal
  • Prodüksiyon Şirketi: Mental Film
  • Prodüktör: Enis Özkul, Duygu Akyol
  • Yönetmen: Kuntay Alpman
  • Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı
  • Müzik Yapım: 3K1A Music
  • Post Prodüksiyon: İmaj

Giriş

Parolanı mı unuttun?

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.