Evcil hayvan sahipleri için harekete geçiyor

Royal Canin, yeni evcil hayvan sahiplenen çalışanlarına bir gün ücretli izin vererek, hayvan dostlarıyla geçirecekleri zamanı daha anlamlı kılmayı amaçlıyor.

Yeni bir evcil hayvan sahiplenmek, birçok kişi için neredeyse bir bebek sahibi olmak kadar büyük bir değişiklik. Ancak ebeveynler için doğum izni gibi haklar varken, yeni bir kedi ya da köpek sahiplenen çalışanlara genelde benzer ayrıcalıklar tanınmıyor.

Evcil hayvan maması markası Royal Canin ise bu duruma dikkat çekmek için harekete geçti. Marka, Güney Amerika’da bir ilke imza atarak “Peternity” adını verdiği yeni uygulamasını hayata geçirdi. TombrasNiña’nın Tombras New York’la birlikte yürüttüğü kampanyayla, Royal Canin çalışanları sahiplendikleri yeni dostlarıyla vakit geçirebilmek için bir gün ücretli izin alabiliyor.

Ad Age’de yer alan habere göre izinle birlikte, yeni evcil hayvan sahiplerine yavru bakımına dair eğitim programları ve bir “ilk gün kiti” de sunuluyor. Markanın yayınladığı dikkat çekici reklam filminde, “Yeni doğan bir bebeği evde yalnız bırakmazken, bir yavru köpeği neden yalnız bırakalım?” sorusu izleyiciye yöneltiliyor. Açıkhava reklamları ve basılı ilanlarla da uygulamanın gerçek olduğu özellikle vurgulanıyor.

Royal Canin Arjantin Kurumsal İlişkiler Direktörü Romina Matorras, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni bir aile üyesini karşılamak için bir gün izin vermek, sorumlu sahiplendirmenin önce kendi çalışanlarımızda başlaması gerektiğine olan inancımızı gösteriyor” dedi.

Bu yeni uygulama, Royal Canin’in “Start of Life” (Hayatın Başlangıcı) adını verdiği ve evcil hayvanların yaşamlarının ilk dönemine odaklanan programının bir parçası. Program kapsamında, yavru kediler ve köpeklerin büyüme evrelerine göre özel beslenme ihtiyaçları hakkında bilgilendirme yapılıyor.

Royal Canin Marka Müdürü Marco Paccini ise konuyla ilgili, “Araştırmalar, yavruların erken dönemde aldığı beslenmenin onların gelecekteki yaşam kalitesini doğrudan etkilediğini gösteriyor. Bu yüzden, doğru bakım ve beslenme, onların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için temel oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

Evcil hayvanlar aileden biri

Kampanya, Tombras’ın geçtiğimiz yıl Arjantinli kreatif ajans Niña’yı satın almasının ardından bölgede gerçekleştirdiği ilk büyük proje olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, Human Animal Bond Research Institute verilerine göre, evcil hayvan sahiplerinin yüzde 95’inin hayvanlarını aileden biri olarak gördüğü gerçeğine de güçlü bir gönderme yapıyor.

Royal Canin ayrıca 2022 yılından bu yana da çalışanlarının köpeklerini işe getirmelerine izin veriyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tombras (@tombras)’in paylaştığı bir gönderi

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.