Düşler Atölyesi projesiyle Nokia, Roma’ya gidiyor

Nokia, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Uluslararası Gençlik Vakfı

Düşler Atölyesi projesiyle Nokia, Roma’ya gidiyor

Nokia, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Uluslararası Gençlik Vakfı (International Youth Foundation – IYF) ile birlikte düzenledikleri, 2003 yılında başlayan Düşler Atölyesi projesi, 21-25 Mayıs tarihleri arasında Roma’da düzenlenecek olan “Doğu Avrupa ve Orta Asya Gençliği: Siyasetten Eyleme” adlı konferansa katılıyor.

Nokia’nın sponsorluğunda yapılacak olan “Gençlerin Gelişiminde Kültür ve Sanatın Rolü” oturumunda, Düşler Atölyesi projesi tanıtılacak.

Yine bu konferans kapsamında Nokia ve Dünya Bankası tarafından düzenlenen “Gençleri İş ve Yurttaşlık Fırsatlarıyla Buluşturmak” adlı yarışmanın sonuçları da açıklanacak. Gençlerin, iş dünyasına geçiş ve etkin yurttaşlık ve katılım konularında daha büyük fırsatların yaratılmasına yönelik projelerinin değerlendirileceği yarışmayı kazananlar 24 Mayıs Perşembe günü duyurulacak.

21-25 Mayıs tarihleri arasında İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenecek olan konferans, Avrupa ve Orta Asya’da gençlerin sosyo-ekonomik olanaklara erişimini artırmaya ve karar alma mekanizmasına katılımlarını sağlamaya yönelik çalışmaları ele alacak.

2003 yılında başlayan ve önümüzdeki 3 yılda 50 bin çocuğa ulaşmayı hedefleyen Düşler Atölyesi projesi’nde Sanat Eğitimcisi Gazi Selçuk tarafından oluşturulan Düşler Atölyesi ile, çocukların yanı sıra gönüllülerin de yaşam becerileri geliştirilerek, akademik ve mesleki kazanımları artırılıyor.

İlk 3 yılını başarılı bir şekilde tamamlayan Düşler Atölyesi projesiyle, Türkiye genelinde aşamalı olarak faaliyete geçen 11 Eğitim Parkı’nda, maddi olanakları kısıtlı 30.000 çocuğa, 800 gönüllünün yardımlarıyla eğitim desteği sağlandı.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.