Dominos ‘Lezzet Tamamla’ diyor!

Domino’s Pizza, Facebook üzerindeki yeni oyunu 'Lezzeti Tamamla'yı başlattı.

27.12.2011 - 00:00 | MediaCat

Domino’s Pizza, Facebook üzerindeki yeni oyunu ‘Lezzeti Tamamla’yı  başlattı.

www.facebook.com/DominosTurkiye  sayfası üzerinden hayata geçirilen, Domino’s Pizza kutusundaki sekiz farklı pizza dilimi ile başlanan oyunda kullanıcılar, sahip oldukları farklı pizza dilimlerini birbirleri ile değiştirerek tek çeşide tamamlamaya çalışıyorlar.

Facebook takipçisi, istediği dilimi kutusunun kapağında bulunan değişim alanı’na bıraktığında diğer kullanıcılarla dilimlerini değiştirmeye başlayabiliyor. Değişim, tüm takipçilerin sahip olduğu Domino’s Pizza Sosu ile yapılıyor. İşlerini şansa bırakmak istemeyen yarışmacılar yine sos karşılığında diğer oyuncuların değişim alanı’ndaki dilimleri görebiliyor. Soslar her gün yenileniyor ve arkadaş daveti ile de artırılabiliyor.

Kampanya dönemi boyunca tek çeşidi oluşturarak, www.dominos.com.tr adresinden aynı pizzanın orta boyunu sipariş eden herkes, Domino’s Pizza’dan yüzde 50 indirim kazanıyor.

Giriş

Parolanı mı unuttun?

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.