Bu yıl 10’uncusu düzenlenen organizasyonda 73 proje ödüle layık görüldü.
Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) tarafından düzenlenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin 10’uncusu, 5 Nisan 2018 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.
Bu yıl “Doğru stratejiyi, doğru zamanı, doğru müşteriyi, doğru yöntemi yakala!” konseptiyle düzenlenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde, 2017 yılında hayata geçen 329 proje, DPİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melis Onat’ın başkanlığındaki Ana Jüri ve başkanlığını Çağrı Alıcı’nın üstlendiği Genç Jüri tarafından değerlendirildi.
Bu yıl ilk kez eklenen Alışveriş Merkezi Etkinlikleri ve Doğrudan Sorumluluk Projeleri kategorileriyle birlikte toplam 28 kategoride 73 projenin ödüle layık görüldüğü Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde Genç Jüri Birincilik Ödülü’nü “Anneler Günü – Eve Değil Anneme” projesiyle Concept ve Vestel, Entegre Doğrudan Pazarlama Kampanyası Ödülü’nü “Persil Premium Benim için En İyisi” projesi ile Big’n Bold ve Henkel-Persil, En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması Ödülü’nü “Enerjisini Fren Pedalından Alan Sinema” projesiyle Big’n Bold ve Toyota Türkiye, En Cesur Müşteri Ödülü’nü ise Vestel kazandı.
Doğrudan Pazarlama Ödülleri 2017’de ödül alan projelerin tamamına Dpodulleri.org/2017-kazananlar adresinden ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.