Yılın en yaratıcı ve en sevilen günü Creativity & Lovemarks Day yıldız isimlerin ve ufuk açıcı oturumların ardından sona erdi. Brand Week Istanbul yarın kapılarını teknoloji, inovasyon ve onlara bağlı gelişen yeni dünyanın dinamiklerini anlamak için girilecek dehlizlerde yapılacak macera dolu bir yolculuğa ev sahipliği yapacak Digital & Mobile Day’e açacak.
Sabah 8:00 itibarıyla katılımcılarını bekleyecek Digital & Mobile Day programına kısaca bir göz atalım.
Biri inovasyon mu dedi?
İnovasyon diyen Koichi Yamamoto der… ve Terry Jones ve Ray Velez ve Jambu Palaniappan ve Jinha Lee ve Anthony Baker… Liste uzayıp gidiyor, Digital & Mobile Day’de dinleyeceğiniz teknoloji ve inovasyon hikâyeleri de.
Dentsu’dan Samsung Electronics’e, R/GA’den Jam3’ye, Uber’den Razorfish’e; teknoloji, inovasyon ve yaratıcılığı aynı potada eriten pek çok büyük ajans ve şirketin kilit isimleri zihinlerini Digital & Mobile Day’de Brand Week Istanbul katılımcılarına açacaklar. Dünyaya bakış açınızı genişletecek bu fırsatı kaçırmayın.
Kitaplarınızı yanınızda getirmeyi unutmayın
Brand Week Istanbul’un diğer günlerinde olduğu gibi, Digital & Mobile Day’de de gerek MediaCat gerek D&R yazarları okurlarıyla buluşmaya ve kitaplarını imzalamaya devam edecekler. Yarın MediaCat Kitap Standı’nın yıldızı Ender Merter olacak. D&R İmza Günleri kapsamındaysa Aret Vartaryan okurlarını bekleyecek.
Hep dinlemek olmaz…
…biraz da deneyimlemek lazım.
Escapist tarafından etkinliğe özel kurgulanan Escapist Academy kaçış oyunu, Felis 10. Yıl Sergisi, D&AD Screening ve daha fazlası hafta boyunca deneyim alanlarında sizleri bekliyor.
Digital & Mobile Day hakkında daha detaylı bilgiye ve etkinlik programının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
Yarın görüşmek üzere!
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.