Tribal Worldwide İstanbul Ajans Başkanı ve ECD’si Arda Erdik’le Cannes’ı masaya yatırıyoruz.
Bu yıl Cannes Lions, geçtiğimiz yıllara göre biraz sönük geçiyor. En azından şu ana kadar konuştuğumuz pek çok kişi bu fikri paylaşıyor. Bazı oturumlarda salonlar hıncahınç dolarken; çoğu oturumdaki kalabalık, salonları doldurmaya yetmiyor. Benzer şekilde oturumların içeriklerinin ne derece “ufuk açıcı” olduğu da tartışma konusu. Burada konu edilen başlıkların kaçı kulağımıza ilk kez çalınıyor, kaçı halihazırda tüketilen içerikler? Akıllardaki soruların bir kısmı da bu yıl değiştirilen jüri sistemine ilişkin.
Cannes’ın cazibe kaybını, festival sakinlerinden Tribal Worldwide İstanbul Ajans Başkanı ve ECD’si Arda Erdik’le konuştuk.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.