Sektörün önde gelenleri 2015’in en yaratıcı işlerini seçiyor.
2013 yılından bu yana sürdürdüğümüz, sektörünün önde gelen isimlerine -mecra gözetmeksizin- yılın kendileri için favori reklamlarını sorduğumuz “Yılın en iyi reklamları” serimiz, Punch Kurucu ve Kreatif Direktörü Ali Musa Paça, Lowe Istanbul ECD’si Emrah Akay, Serdesin Baş Fikir Esnafı ve Patronu Serhat Bayram, Titrifikir Kurucu Ortağı Kerem Kanık, Kompüter Metin Yazarı Anıl Eren Küçük, Concept Kreatif Grup Başkanı Ufuk Işık, BLAB Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Taylan Yapıcı, RYD Yönetim Kurulu Başkanı ve Fabrika Reklam Ajansı Yönetici Ortağı Murat Şam, Publicis Yorum ECD’si Can Faga, C-Section Ajans Başkanı ve Kreatif Direktörü Enis Orhun ve Manajans JWT Kreatif Direktörü Sami Basut‘un ardından Tribal Worldwide Istanbul Kreatif Direktörü Arda Erdik ile devam ediyor.
İşte Arda Erdik’e göre, gerekçeleriyle, 2015’in en iyi kampanyaları…
TV
Anadolu Hayat Emeklilik: Bana Amca Dediler
Hem reklamcı hem de hedef kitle olarak beni yakalayan işleri seçmek istedim. Nedenini de eski tweet’lerimle belgeleyeyim dedim.
Hayatımda ilk ve son kez küçük bir çocuk bana “amca” demişti, onu da kürekle kovalamıştım.. (ağaç dikim şenliğindeydik)
— arda erdik (@ardaerdik) August 30, 2012
Küçük çocuklar abi/amca demeyip adımla hitap ettiği için mutlu olduğum yaştayım..
— arda erdik (@ardaerdik) August 30, 2012
İlerlemek için sayfa numaralarını kullanabilirsiniz.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.